Понедельник, 29.04.2024, 01:54

Форма входа
Логин:
Пароль:
Последний матч
28.10.2009. ст-н Центральный.
null
Фастов


Славутич
1-0
Следующий матч
28.10.2009. ст-н Центральный.
null
Назва


Назва
?-?
Главная » 2010 » Сентябрь » 15 » Нарада з керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Президентами дитячо-юнацьких футбольних клубів, тренерами дитячо-юнацьких команд Київс
00:52
Нарада з керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Президентами дитячо-юнацьких футбольних клубів, тренерами дитячо-юнацьких команд Київс
е в багатьох не закінчилися літні відпустки, а Дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області вже розпочала  підготовку  до нового футбольного сезону на 2010-2011р., оскільки роботи передбачено чимало то й затягувати з початком не доцільно.

18 серпня 2010 року в приміщення обласної державної адміністрації  відбулася робоча нарада з  директорами ДЮСШ та дитячо-юнацькими тренерами Київської області. На нараду, терміни якої були заплановані та визначені згідно рішення виконавчого комітету Ліги були запрошені представники всіх клубів, що приймають участь у змаганнях ДЮФЛКО. Також на цю нараду були запрошені начальник управління з питань фізичної культури і спорту  Київської обласної державної адміністрації Стельмах Микола Іванович та начальник Київського обласного управління комітету з питань фізичної культури та спорту Міністерства освіти та науки Ільченко Анатолій Іванович.

 

Нажаль з об’єктивних причин на нараду не змогли з’явитися майстри спорту міжнародного класу з футболу Олег Саленко та Віктор Леоненко, з якими досягнуто певних домовленостей щодо можливого сприяння з боку останніх в діяльності Ліги.  Цю роботу у літній період часу було проведено головою ДЮФЛКО В. Золотухіним з метою надання більш привабливого статусу бренду ДЮФЛКО для організації системної роботи по залученню інвесторських коштів для виконання заходів щодо розвитку дитячо-юнацького футболу в Київській області. Але є сподівання що взяті на себе обов’язки заслужені футболісти виконають з притаманною їм майстерністю, завдяки чому виграє розвиток футболу в цілому в державі.

На порядку денному робочої наради були наступні питання:

1.Інформація, щодо формування статусу дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області.

2. Інформація, щодо підсумків першого Чемпіонату та першості Київської області серед дитячо-юнацьких команд з футболу сезону 2009-2010 р.

3. Обговорення проекту Регламенту та умов проведення другого Чемпіонату та першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області серед дитячо-юнацьких команд з футболу в сезоні 2010-2011р.

4. Заявочна компанія команд учасників Чемпіонату та першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області на сезон 2010-2011р.

5. Обговорення інформації, щодо формування календаря проведення заходів під егідою ДЮФЛКО в сезоні 2010-2011р.

   Як завжди розпочав доповідь, щодо першого питання порядку денного Голова Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області – Золотухін Валерій Васильович, який розповів про позитивні  моменти розвитку дитячо-юнацького футболу, а саме - „Комплексна цільова програма розвитку дитячо-юнацького футболу в Київській області на 2010-2014 р.”, яка була розроблена керівництвом ДЮФЛКО, а потім успішно погоджена у всіх обласних інстанціях, останньою з яких стала Київська обласна рада. Саме про мету, цілі та задачі цієї програми детально розповів Валерій Васильович.

 Зазначена Програма є на сьогодні першим прецидентом в історії України, заходи якої цілеспрямовано на розвиток дитячо-юнацького футболу в окремо взятому регіоні нашої держави, саме це підкреслив голова ДЮФЛКО. Та як не просто було погодити зазначену Програму ще й з відповідним фінансовим наповненням в нинішній час – час коли економічна криза не вщухла та державне фінансування є чималою проблемою, але ж Голова ДЮФЛКО відзначив неабияку допомогу у позитивному вирішенні питання при затвердженні Програми на сесії обласної Ради Голови бюджетного комітету в недавньому минулому Першого заступника Голови облдержадміністрації – Полочанінова Володимира Генадійовича. Людина яка не тільки  є небайдужою до проблем спорту в області, а й яка є господарем свого слова. Пообіцявши певний час потому розглянути та рекомендувати до погодження зазначену Програму, він як справжній професіонал надав певні поради щодо доопрацювання деяких положень  на одному з  засідань бюджетного комітету, та виконав свою обіцянку після доопрацювання зазначених питань розробниками Програми.

 

 

Але на превеликий жаль мати сподівання щодо залучення коштів з обласного бюджету на виконання заходів Програми на сьогодні ще недоцільно, оскільки всі обласні програми фінансуються за умови виконання обласного бюджету та за умови його перевиконання. А за підсумками першого півріччя обласний бюджет не довиконано на 6 відсотків.       

Безперечно перший успішний сезон роботи ДЮФЛКО відмітили всі представники обласних ДЮСШ. Але нажаль не обійшлося без негативу, і справа тут не в роботі ДЮФЛКО, а в тому, що не вистачає найбанальнішого – фінансів. Саме з питаннями: „Як же ж далі працювати лізі в 2010-2011 роках без фінансів, маючи борг перед КОФФ, за послуги у наданні кваліфікованого арбітражу”,   звернулися тренери ДЮСШ Поздняков Валерій Миколайович та Поліщук Вадим Анатолійович, до начальника управління з питань фізичної культури і спорту  Київської обласної державної адміністрації Стельмаха Миколи Івановича. Об’єктивно кажучи відповіді  ми не почули. Не почули присутні й  конкретних планів та намірів щодо надання ДЮФЛКО  допомоги від очолюваного ним Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.  Банальними фразами чим зможемо, допоможемо сьогодні  вже нікого не здивуєш. Та якщо питання щодо неможливості надання фінансової допомоги  з вуст начальника управління приймалось присутніми ще з розумінням, то відсутність системного  інформування керівництва облдержадміністрації про діяльність Ліги, плани, наміри та проблемні питання, присутні пояснити не змогли ні собі ні своїм колегам. Але ж як кажуть надія помирає останньою, тож будемо сподіватися що на решті керівництво все ж таки буде виконувати свої обов’язки.   То ж питання, щодо формату існування ДЮФЛКО, а саме за чий рахунок буде здійснюватися арбітраж та чи будуть членські внески залишається відкритим. А нам залишається лише сподіватися на те, що керівництво Київської області на чолі з головою не залишить осторонь проблеми дитячо-юнацького футболу, щиро в це віримо.

 Що ж стосується другого та третього питання порядку денного, то треба визнати, що вони були суто робочими. Виконавчий директор ДЮФЛКО Карпина І.В. підвів підсумки результатів сезону 2009-2010 р., та наголосив на проблемних питаннях, які були в цьому сезоні, а їх було не мало. Це переноси ігор без поважних причин, невиїзди команд на календарні зустрічі, неявка арбітрів та багато іншого.

 Що ж стосується подальшої роботи ДЮФЛКО перед початком другого Чемпіонату та Першості Київської області то було  відпрацьовано та затверджено  наступний порядок дій. До 26.08.2010 року представники команд визначаються з участю у Чемпіонаті та Першості Київської області, згідно запропонованого проекту регламенту, про що сповіщають керівництво Ліги гарантійними листами, встановленого зразку, що розміщено як  до речі і всі інші документи на головній сторінці нашого сайту в розділі документи ДЮФЛКО. Після цього на засіданні виконавчого комітету Ліги затверджується  Регламент змагань, а також розробляється графік заявочної компанії та розробляється та затверджується календар Чемпіонату та Першості Київської області. Про що буде сповіщено всіх зацікавлених осіб через наш сайт, а також у телефонному режимі.

Просмотров: 69027 | Добавил: Местный™ | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
Друзья
ФК Енергетик Фк Спартак-93 Прикарпаття Івано-Франківськ ФК
Наша кнопка

HTML-код:
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

ФК Славутич © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz